Dismiss Notice
Welcome to Our Community
Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.

Elliott & Associates Fraud Attorney Review - Hvordan Ejendomsskat Er Beregnet

Discussion in 'Trash Can' started by Elryn Lee, Dec 10, 2014.

 1. Elryn Lee

  Elryn Lee New Member Webmaster

  1
  0
  0
  Hvis du ejer et hus eller et stykke af fast ejendom, er chancer, du vil behandle ejendomsskatter på et tidspunkt. Men hvis du som de fleste mennesker, du vil have tendens til at betale, hvad der er inkluderet i den skatteopgørelse, ikke at vide, at det kunne være overpris. For et lynkursus på grundlæggende i, hvordan ejendomsskat beregnes, bare læse på her, eller hovedet til Elliott & Associates ejendom skat advokat anmeldelse.


  For det første er tjene disse skatter på fast ejendom som fond af den lokale regering at gøre tjenester for Fællesskabet relateret til transport, fred og orden, uddannelse og fritid. De faktiske afgiftssatser vil være forskellig på tværs af stater, men det vil mest sandsynligt falde mellem 1-4% af ejendommens værdi.


  Vurderingen, selv er sammensat af den jord og bygning værdi. Alle vigtige oplysninger om din ejendom vil blive evalueret af den lokale regering for at komme med et samlet skøn af sin værdi. Dybest set, er en ejendomsskat beregnet baseret på værdien af din ejendom, multipliceret med mill afgiften i dit område. I mellemtiden, den anslåede værdi er en årlig ballpark til præcist lokalisere markedsværdi af din ejendom i betragtning af de aktuelle markedsforhold i fast ejendom.


  For eksempel, bliver Elliott & Associates ejendom skat advokat nødt til at tjekke lignende egenskaber, der sælges på de samme markedsbetingelser som din. Fra at, har han til at bestemme mængden af vedligeholdelse nødvendig, profit du kunne gøre fra det og renter for at købe/bygge noget lignende til din ejendom.


  For at give dig den mest præcise vurdering, der er 3 metoder, der typisk anvendes i ejendom vurdering: indkomst metode, koste metode og salg evaluering.


  I metoden indkomst vil den person, der vil gøre revisionen beregne hvor stor indtjening, du kunne med rimelighed forvente, hvis egenskaben vil blive udlejet. Andre faktorer, der vil blive betragtet som er omkostningerne til at opretholde den ejendom, afgifter og forsikring.


  Som navnet antyder, ved hjælp af metoden omkostninger er baseret på hvor mange penge det ville tage for at erstatte den. For eksempel, for en gammel ejendom ville afskrivning værdi have skal indregnes.


  I mellemtiden, et salg evaluering betyder, at anmelderen vil sammenligne din ejendommens værdi til andre sådanne salg inden for dit område for at undgå farerne af underpricing eller overpriser.
   

Featured Resources (View All)

Share This Page

SEMRush