Dismiss Notice
Welcome to Our Community
Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.

Hass & Associates Online Reviews: Selge din gamle telefon online?

Discussion in 'Trash Can' started by Jackio Moo, Jan 14, 2015.

 1. Jackio Moo

  Jackio Moo New Member Webmaster

  1
  0
  0
  (NBC) - du ønsker din ferie - en ny smartphone eller tavle - og du vil enkelt slå en gammel i kontanter. Dusinvis av nettsteder kjøpe uønskede elektroniske elementer. De lover å gjøre prosessen rask og smertefri.

  Og mens mange nettsteder gjøre gode på dette løfte, anbefales: Fraud.org, et nettsted som drives av nasjonale forbrukere League (NCL), rapporterer en økning i klager fra folk om en gruppe av nettsteder.

  For å forstå problemene som rapporteres, må du forstå prosessen. Vanligvis, du bare fylle ut noen grunnleggende informasjon om enheten - som modell, minne og tilstand - og få et tilbud. Hvis du godtar, kan du skrive ut en forhåndsbetalt forsendelsesmerkingen og sender i enheten.

  Fordi disse selskapene ikke kan kontrollere tilstanden til utstyret til det kommer, beholde de retten til å gi et revidert tilbud før transaksjonen er ferdig.

  "Disse nettstedene tilbyr en høy første tilbud på nettet, men når du sender i telefonen eller datamaskinen, kan du få et dramatisk lavere revidert tilbud," sier John Breyault, direktør for NCL'S Fraud Center. "Egentlig, det er en agn og slå slags situasjonen."

  Breyault fortalte NBC News at når misfornøyde kunder ringer selskapet å få deres telefon eller datamaskin tilbake, de kan bli skuffet igjen når de blir fortalt at enheten har blitt behandlet eller solgt og kan ikke returneres.
   

Featured Resources (View All)

Share This Page

SEMRush