Dismiss Notice
Welcome to Our Community
Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.

Norvell and Associates Certified Public Accountants

Discussion in 'Trash Can' started by Amber Murray, Jan 24, 2015.

 1. Amber Murray

  Amber Murray New Member Webmaster

  1
  0
  0
  Kredit vil kollapse og sende os tilbage til 70 ' erne

  Vi lovede at vende tilbage til en mere traditionel emne – penge – og det vi gør.

  Dow var nede 186 i går. Vi gentager vores gæt: det vil formentlig tage en reel krise i aktiemarkedet til at bringe Fed tilbage i QE (kvantitative lempelser) marked-pumpende business. Derefter vil vi se en boble markedet rigtige fyrværkeri.

  I mellemtiden penge ændringer hænder i en verden med økonomer, centralbanker, aviser og TV. Hvad folk mener om det, og hvad de ser og hører, påvirker hvad de tænker på penge i deres lommer og hvad de gør med det.

  Post-1971 kredit maskinen har nået helt ind i den redaktionelle møde i en grove parisisk satire rag. Muslimske ekstremister, radikaliseret af Pentagons kredit-finansierede krige i Mellemøsten, myrdet franske tegnere.

  Tidligere var det svært at give væk et abonnement til Charlie Hebdo. Nu, folk linje op på kiosker til at købe det, og enkelt spørgsmål tilbydes på eBay for $2.000.

  Vores hoved spin.

  Vi læser vores mail. Mange læsere er skeptiske. Er vi skyde skylden på alle verdens dårligdomme og onder på det monetære system? Nej, vi besvare – ikke dem alle. Men dagens penge dårligdomme? Ja, næsten alle er frugten af store kredit-boble.

  Vi har ingen nyttige råd vedrørende de fleste af verdens malaises. Der vil altid være mordere og fanatikere. Der vil altid være bomme og buster. Der vil altid være dumhed, korruption og Demokrater. Dårlig musik. Dårlig vin. Dårlig arkitektur. Når vi kommer i gang på verdens elendighed, ved vi næppe hvor man kan stoppe.

  Som for det meste af hvad der foregår på planeten jorden – eller endda i vores egen husstand – vi ved lidt, og forstår endnu mindre. Men vi har ser, studerer og analysere verdens pengesystem i mange år. Der vil aldrig blive helt forstået af menneskets sind enten, men der er dele af det, der kommer i fokus, ligesom omridset af en ø gennem den tåge, som vi kan næppe gøre ud.
   

Featured Resources (View All)

Share This Page

SEMRush