Dismiss Notice
Welcome to Our Community
Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.

Windows ME issue

Discussion in 'General Marketing' started by clau, Nov 30, 2005.

  1. clau

    clau Guest


    I had an interesting issue with Windows ME. I have instaleld it to my PC, everything goes well a few weeks and after that it simply restarts and always after rebooting it restarts itself. And this is going on and on and on.....

    I have installed it on another PC and there it is working fine for more than 1 year. I have reinstelled on my PC and the same problem occures. The question is my PC does not like Win ME or Win ME does not like my PC?

  2. OldWelshGuy

    OldWelshGuy New Member Webmaster

    ME is notoriuos as an unfinished work. It really is a bag of bones. The main problem is the virtual memory manager. It allocates memory, then forgets to unallocate it (depending on the machine, so basically it is an incompatibility thing as well). I used it for 3 months then bombed it out. I now use win2k & xp corporate.
  3. dmscs

    dmscs New Member Webmaster


    I think your problem may well be hardware related. Possibly RAM? I am having the same challenge with one of my XP boxes at the moment. If you have some spare RAM kicking about try and chuck it in. Better still if you have two modules of ram, take one out then try and boot your system. If you have the same error swao it with the other.

    Let us know how you get on?


  4. clau

    clau Guest

    I don't think that RAM is the problem, I have 768Mb of them.

    But I found out something funny: my PC has an AMD processor. The others on which is working fine had an INtel processor. I guess it is that ME does not like AMD.

Featured Resources (View All)

Share This Page